Parodoje „Expo Aukštaitija 2018“ – „Panevėžio kraštas virtualiai“ kūrėjai

Rugsėjo 21–23 d. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka dalyvavo „Expo Aukštaitija 2018“ parodoje „Cido“ arenoje, lankytojams siūlydama susipažinti su bibliotekos paslaugomis ir įdomiai praleisti laisvalaikį.

Portalo „Panevėžio kraštas virtualiai“ kūrėjai panevėžiečius ir mugės svečius supažindino su nauja portalo rubrika „Panevėžio veido dėlionė“. Kartu apsilankėme virtualioje parodoje „Amžininkų atsiminimai apie Panevėžį nuo XIX a. vidurio iki šių dienų“. Kvietėme rašyti atsiminimus apie miestą, kurie publikuojami portalo puslapyje „Parašyk apie Panevėžį“. Kiekvienas portalo „Panevėžio kraštas virtualiai“ lankytojas turi teisę palikti savo atsiminimus apie Panevėžį, naudodamas tam sukurtą elektroninę formą. Atsiminimų pateikimo formą ir sąlygas rasite čia. Taip pat kviečiame apsilankyti G. Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Kraštotyros skaitykloje (Respublikos g. 14, II a.). Mes nuskenuosime Jūsų turimas nuotraukas ir kartu su atsiminimų tekstu padėsime patalpinti šiame puslapyje.

Multifunkciniame stale-ekrane Bibliotekos stendo lankytojai dėliojo interaktyvias dėliones „Panevėžiečiai“, „Panevėžys“, „Biržai“, „Kupiškis“, „Pasvalys“, „Rokiškis“. Savo žinias apie miestą buvo galima pasitikrinti sprendžiant testą „Ar pažįsti Panevėžį?“. Šias dėliones ir įvairius testus rasite G. Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Pažinimo erdvėje (Respublikos g. 14, II a.). Žaisdami pažinsite garsius Panevėžio apskrities objektus ir žmones.

Kviečiame atvykti!

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos
Krašto kultūros paveldo sklaidos skyriaus informacija