Vilniaus knygų mugėje biblioteka kvies sudėlioti Panevėžio veidą

Vasario 21–24 d. knygų mylėtojai vėl plūs į kasmetinę Vilniaus knygų mugę. Jubiliejinė 20-oji mugė „Po dvidešimt metų“ kvies atsigręžti atgal ir prisiminti nueitą kelią, o plati renginio programa ir gimtadienio staigmenos kurstys šventinę nuotaiką.

Gabrielės Petkevičaitės-Bitės biblioteka vasario 21, 23 d. 11–19 val. įsikurs Bibliotekų erdvėje ir kvies lankytojus įsitraukti į interaktyvius užsiėmimus „Panevėžio veido dėlionė“. Didelės įstrižainės multifunkciniame ekrane galėsite pasitikrinti savo žinias apie Panevėžį – atsakyti į testo klausimus ar sudėlioti vaizdą. 

Norinčius pagilinti žinias apie Panevėžio kraštą kviesime pasinaudoti planšetėmis ir leistis į pažinimo kelionę. Čia perskaitysite ir išgirsite žymių kraštiečių ir miesto svečių prisiminimus apie Panevėžį nuo XIX a. vidurio iki šių dienų. Galėsite ir patys tapti metraštininkais – parašyti savo atsiminimus ar įspūdžius apie miestą, įkelti fotografijų.

Daugiau informacijos apie Vilniaus knygų mugę ir programą rasite čia

Prisidėdami prie Vilniaus knygų mugės temos, kviečiame žvelgti į praeitį, pasisemti įkvėpimo ir švęsti šiandieną. Pasimatykime!

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos informacija