Atnaujintas Panevėžio krašto interneto svetainių nuorodų katalogas

Atnaujintas ir papildytas portalo „Panevėžio kraštas virtualiai“ puslapis „Panevėžio kraštas internete“.

Primename, kad šiame puslapyje skelbiamos nuorodos į Panevėžio apskrities savivaldybių, kultūros, švietimo, nevyriausybinių organizacijų, teisinių, sveikatos apsaugos ir socialinių įstaigų, įmonių bei kraštiečių interneto svetaines. Naudokitės šia rubrika ieškodami informacijos apie pramogas, turizmą, sportą. Susipažinkite su mūsų krašto žiniasklaida.

Videomedžiaga – tai VšĮ „Aukštaitijos RTR“, Gerų naujienų televizijos (GNTV HD), Aukštaitijos internetinės naujienų agentūros (AINA Media MB) parengtos TV laidos ir vaizdo įrašai, taip pat kino operatoriaus ir režisieriaus Jono Čergelio filmai apie Panevėžį bei kraštiečius.

Pedagogams siūlome videopaskaitas. Jų trukmė 20–40 minučių, todėl kviečiame videoįrašus žiūrėti kartu su mokiniais pamokų, skirtų mūsų krašto ir kraštiečių pažinimui, metu. Videopaskaitų lektoriai Panevėžio kraštotyros muziejaus direktorius dr. A. Astramskas, muziejininkė dr. Z. Pikelytė ir muziejininkė V. Vasiliauskaitė, Komunikacijos centro „Kalba. Knyga. Kūryba“ vadovė L. Lapinskienė, prof. dr. R. Aleknaitė-Bieliauskienė.

Atkreipkite dėmesį, kad nuorodų kataloge taip pat skelbiamas skaitmenintas Panevėžio apskrities kultūros paveldas. Šiame puslapyje – nuorodos į suskaitmenintus ir internete paskelbtus leidinius, skaitmenines bibliotekas, portalus, duomenų bazes, interneto svetaines, elektronines enciklopedijas apie Panevėžio apskritį.

Nuorodų katalogas pasiekiamas per portalo „Panevėžio kraštas virtualiai“ viršutinę meniu juostą.

Kviečiame naudotis!

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos
Krašto kultūros paveldo sklaidos skyriaus informacija