Nuotrauka iš: https://www.delfi.lt/grynas/gamta/gamtos-dovanos-lietuvai-mylintys-musu-sali-labai-apsidziaugs.d?id=70420556

Kelionėms po Lietuvą

Šį kartą mūsų valstybės šventę – Vasario 16-ąją – sutiksime savo savivaldybėse. Tačiau karantinas nesitęs amžinai. Ateis metas, kai vėl keliausime po Lietuvą, atrasdami puikios jos gamtos, įdomių objektų, sielai artimų vietų. O kol kas galime tam ruoštis – kviečiame naudotis mūsų parengtu nuorodų sąrašu „Interaktyvūs žemėlapiai, virtualūs turai ir gidai“. Jame rasite įvairių tinklalapių, žemėlapių, gidų, siūlančių kelionių maršrutų, lankytinų vietų, pažintinių takų, dvarų ir daug kitų įdomių objektų tiek Panevėžio krašte bei apskrityje, tiek ir visoje Lietuvoje. Ar jau keliavote per Lietuvą Camino Lituano – Šv. Jokūbo keliu? Ar visas Panevėžio rajono įdomybes jau esate aplankę?

Taigi, saugiai namuose švęsdami Vasario 16-ąją, jau planuokite naujus savo kelionių po Lietuvą maršrutus. O iki tol, kol leisitės į kelią, kviečiame po mūsų šalį pakeliauti virtualiai – tokią galimybę jums suteikia šių interaktyvių produktų kūrėjai, patalpinę juose puikių trimačių (3D) vaizdų, pateikę įdomios tekstinės informacijos.

Nuorodų sąrašą rasite čia.

Su Lietuvos valstybės atkūrimo diena, mieli mūsų portalo lankytojai!

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos
Krašto kultūros paveldo sklaidos skyriaus informacija